750.000 euro beschikbaar voor zij-instroom, profiteer ook!

Opleidingsvouchers voor zij-instromers in bouw en infra

Afbeelding 750.000 euro beschikbaar voor zij-instroom, profiteer ook!
maandag 25 april 2022

Heb je onlangs iemand in dienst genomen die hiervoor in een andere sector werkzaam was? Of sta je op het punt om dit te doen? Profiteer dan van de opleidingsvouchers die beschikbaar gesteld zijn! Zij-instromers zijn in de krappe arbeidsmarkt hard nodig, maar beschikking vaak nog niet over de juiste opleiding. Cao-partijen hebben voor dit doel 750.000 euro beschikbaar gesteld binnen het programma Instroom en behoud vakkrachten.

Met behulp van een opleidingsvoucher kunnen mensen die willen overstappen naar de bouw en infra (een deel van) hun opleiding financieren. Zo worden voor een volledige opleiding richting een kansberoep in de bouw en infra de opleidingskosten tot een maximum van €5.000 vergoed. Maar er zijn ook vouchers beschikbaar voor deelopleidingen, cursussen en trainingen.

Wil je meer weten of een voucher aanvragen? Neem dan contact op met de arbeidsadviseur zij-instroom in jouw regio. Je vindt ze in dit overzicht en op de website van het programma Instroom en behoud vakkrachten.

Wil je meer weten over hoe wij zij-instromers kunnen helpen bij het maken van een overstap en welke beroepen aangemerkt zijn als kansberoepen? Bekijk dan deze brochure Bouw & Infra. Instroom en behoud vakkrachten.

Tags

Instroom