Borgen van lerend vermogen

Afbeelding Borgen van lerend vermogen
maandag 26 september 2022

Het doel van het Platform Veiligheid is om het veiligheidsbewustzijn in de infrawereld te vergroten. Dit doen we door directeuren, HSE managers en operationeel medewerkers van zowel opdrachtnemers als opdrachtgevers samen te brengen. Zij kunnen hierbij ervaringen delen en het gesprek aangaan over goede voorbeelden en dilemma’s. Her Platform Veiligheid is een initiatief van Vereniging voor Waterbouwers, Havenbedrijf Rotterdam en Bouwend Nederland regio Randstad Zuid.

Thema bijeenkomst: borgen lerend vermogen

De 3e bijeenkomst van het Platform Veiligheid wordt georganiseerd op woensdag 19 oktober 2022 en heeft als thema het borgen van lerend vermogen in jouw organisatie. Wij hebben Hakkers Werkendam bereid gevonden om te delen hoe zij met Veiligheid omgaan. Luister hoe zij ervoor zorgen dat opgedane Veiligheidskennis in het ene project ook wordt overgedragen naar andere projecten.

Zaaldiscussie

Het Platform Veiligheid faciliteert de discussie tussen opdrachtgever en opdrachtnemer.  De 2 helft van het programma wordt een interactieve zaaldiscussie o.l.v. Saskia Haye, Safety Manager Port of Rotterdam.

De bijeenkomst vindt plaats op woensdagochtend 19 oktober bij De Loft op de RDM Campus te Rotterdam Heijplaat.

 

 

 

Tags

Veiligheid