Coronacrisis

Veelgestelde vragen en praktische informatie

Afbeelding Coronacrisis

Op deze pagina vindt u veelgestelde vragen en praktische informatie over het werken in de coronacrisis voor bouw- en infrabedrijven. Bij de samenstelling van deze informatie nemen we grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht. Om die reden werken we dit overzicht dagelijks bij. Wel vragen we u rekening te houden met de snel veranderende actualiteit in de coronacrisis en zelf ook zorgvuldigheid in acht te nemen.

De vragen vindt u op de onderliggende pagina's per hoofdonderwerp gerubriceerd. Onder Werken op de bouwplaats zijn de vragen over het protocol Samen veilig doorwerken bijvoorbeeld uitgelicht. Bij Steunmaatregelen kunt u terecht voor informatie over de NOW-regeling en andere (fiscale) steunmaatregelen.  

Onze inzet

Bouwend Nederland zet zich iedere dag in om haar lidbedrijven zo goed mogelijk door de coronacrisis te helpen, met praktische informatie maar ook met tal van lobbyacties. Bekijk hier onze inzet.

Naar de lobbyacties

Staat uw vraag er niet bij?

Eind maart is Volandis gestart met de Helpdesk Corona Bouw & Techniek. U kunt hier terecht voor al uw vragen over veilig en gezond doorwerken tijdens de coronacrisis.. Hiernaast zijn er verschillende andere loketten waar ondernemers met coronavragen terecht kunnen, zoals het coronaloket van de KVK en de coronapagina's met veelgestelde vragen van VNO-NCWAWVN en MKB Nederland. Uiteraard kunt u ook altijd contact opnemen met een van de adviseurs van BNL Advies.

Helpdesk Corona Bouw en Techniek

U kunt hier terecht voor al uw vragen over veilig en gezond doorwerken tijdens de coronacrisis.

Naar de helpdesk