Nieuw thema in de BNL Veilig-quiz: aanrijdgevaar

Speel ook mee!

dinsdag 12 mei 2020

Reina Uittenbogaard

Programmamanager Veiligheid
Afbeelding Nieuw thema in de BNL Veilig-quiz: aanrijdgevaar

Veilig en gezond werken is juist in deze coronaperiode van groot belang. Om de aandacht voor veiligheid hoog te houden, is onlangs de BNL Veilig-quiz gelanceerd. Na Gezondheid en Vallen is het vanaf vandaag tijd voor een nieuw thema, de komende twee weken speciaal gericht op infrabedrijven. Weet jij alle regels over veilig werken aan de weg? Test je kennis op het gebied van het thema Aanrijdgevaar.

Download de BNL Veilig-quiz vandaag nog op je mobiel, tablet of computer. 

Het derde thema Aanrijdgevaar staat de komende twee weken centraal in de BNL Veilig-quiz. Test je kennis op dit vlak en krijg spelenderwijs de regels weer even scherp op het netvlies. Stuur de link https://www.quizhubcreations.nl/BNLveilig vooral ook door naar collega’s en verspreid hem in je netwerk. De quiz is voor iedereen vrij toegankelijk! De 5 beste spelers krijgen een leuke attentie toegestuurd.

Hoe meedoen?

Je kunt de quiz direct online spelen via onderstaande url maar die ook als app downloaden op je mobiele telefoon, tablet of gewoon op de computer. Volg de instructie in de onderstaande video om de app te installeren. Let wel, de quiz is niet beschikbaar als app in de de App Store van Apple of de Play Store van Google. 

Klik op deze link om de quiz te starten of te downloaden of ga naar https://www.quizhubcreations.nl/BNLveilig.

Quizinstructie

De onderstaande video geeft extra tekst en uitleg over hoe je de quiz kunt downloaden.

 

Speel BNL Veilig

En test je kennis! Eindig je in de top 5 en heb je jouw highscore aangemeld? Dan ontvang je een leuke attentie!

Speel de quiz