Afbeelding Regiodag Zuid | 21 juni 2022

Regiodag Zuid | 21 juni 2022

Regiodag Zuid - 21 juni 2022: laat je inspireren!

In juni 2022 presenteert Bouwend Nederland 'De Maand van de Toekomst'. Je leest het goed, we gaan samen een volledige maand bouwen aan morgen én de toekomst. Dat doen we met een landelijk thema en regionale focus voor onze lidbedrijven. Want onze regio's, met al die prachtige lidbedrijven en hun specifieke competenties, know how, best practices en unieke prestaties, zijn vandaag én morgen de toekomst van Nederland. Logisch dat we in juni ook samen gaan bouwen ... aan de toekomst!

   
Eén ding staat hierbij vast, de toekomst is van iedereen en voor iedereen. Maar, het fundament onder de toekomst van Nederland, dat zijn jullie: de bouw- en infrabedrijven. Onze vraag aan jou is dan ook of je samen met ons wil bouwen aan de toekomst van Nederland. Wat wordt jouw rol? Want we hebben je nodig.

Meld je aan voor de regiodag én digitale sessies

Op 21 juni 2022 organiseren we een fysieke regiodag in STRND in Breda. Daarnaast kun je in de maand juni deelnemen aan maar liefst 38 digitale sessies. Voor beide onderdelen - de fysieke regiodag én de digitale sessies - meld je je apart aan. Nieuwsgierig welke sessies we aanbieden? Ga dan naar onze menukaart met digitale sessies.