Publicaties

Op deze pagina vindt u een overzicht van de uitgaven van Bouwend Nederland. Naast het ledenmagazine BNL publiceren we visiedocumenten over actuele onderwerpen in de bouw en infra, jaarverslagen met overzichten van wat we bereikt hebben en verschillende brochures. Mist u een publicatie of wilt u een papieren versie opvragen, neem dan contact met ons op.

BouwendNL 2013 - nummer 3

Het thema van de derde editie van BouwendNL in 2013 is belangenbehartiging. Een vak apart, zeker ten tijde van de huidige economische crisis. Het directieteam van Bouwend Nederland legt uit wat er allemaal komt kijken bij een succesvolle lobby voor de bouw en infra. Voorzitter Brinkman staat er in zijn column ook bij stil. In het themadeel kunt u verder lezen dat Bouwend Nederland het niet bij praten laat maar ook concreet actie onderneemt om de bouwproductie aan te zwengelen.

In dit nummer ook informatie over een nieuwe pilot met bouwbemiddeling.Volgens de bemiddelaars zelf het instrument om juridische stappen voor te blijven. Uit de vereniging komt het nieuws dat Jong Bouwend Nederland zich meer op de inhoud gaat richten. Daarnaast wordt u ge├»nformeerd over de bouwbuffetten, de btw-verlaging en hoe om te gaan met straling. En ondertussen is de campagne ‘De Bouw maakt het'de tweede ronde ingegaan.

download